HKOTA Football Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
HKOTA Football Club

We are a football team formed by a group of passionate and energetic Occupational Therapists in Hong Kong. This is the forum for the football team ONLY. For further information about Occupational Therapy, please go to http://www.hkota.org.hk/

HKOTA WebsiteHKOTA Website  首頁首頁  相冊相冊  Latest imagesLatest images  搜尋搜尋  會員註冊會員註冊  登入  

又是波Boots的故事

向下 
4 posters
發表人內容
josephcheng
資深球員
資深球員
josephcheng

文章總數 : 259
注冊日期 : 2007-10-29

又是波Boots的故事 Empty
發表主題: 又是波Boots的故事   又是波Boots的故事 Empty21/1/2009, 09:32

話說有天行過運動鋪,見到有對波Boot大減價(12xx減至599)個樣都ok,就去試試問下有無碼。

架上有一隻紅色一隻黑色,個Sales拿了隻紅色比我試。一穿即刻爰上,十分舒服的袋鼠皮!原本只想看看,但穿上那刻已經伸手拿銀包!

於是叫人拿對新比我還吩咐他拿黑色,只聽到個Sales話 "一對嚟"...

點知拿來一開盒,當唐呆左,見到一隻紅一黑,原來是"焉鴦鞋"!!

我足足想了3分鐘,結果空手而回
回頂端 向下
Colin
球隊管理小組
球隊管理小組
Colin

文章總數 : 1196
注冊日期 : 2007-10-22

發表主題: 回復: 又是波Boots的故事   又是波Boots的故事 Empty21/1/2009, 16:49

josephcheng 寫到:
話說有天行過運動鋪,見到有對波Boot大減價(12xx減至599)個樣都ok,就去試試問下有無碼。

架上有一隻紅色一隻黑色,個Sales拿了隻紅色比我試。一穿即刻爰上,十分舒服的袋鼠皮!原本只想看看,但穿上那刻已經伸手拿銀包!

於是叫人拿對新比我還吩咐他拿黑色,只聽到個Sales話 "一對嚟"...

點知拿來一開盒,當唐呆左,見到一隻紅一黑,原來是"焉鴦鞋"!!

哥仔,會唔會依家興焉鴦鞋呀,你雖然後生我十幾年,但可能都有少少out啦 Razz
回頂端 向下
josephcheng
資深球員
資深球員
josephcheng

發表主題: 回復: 又是波Boots的故事   又是波Boots的故事 Empty22/1/2009, 02:55

Colin 寫到:

哥仔,會唔會依家興焉鴦鞋呀,你雖然後生我十幾年,但可能都有少少out啦 Razz

所以價錢反映了大家接受程度,市區鋪東涌價...
不過直至現在我還在想究竟買不買
回頂端 向下
caleb
資深球員
資深球員
caleb

文章總數 : 224
注冊日期 : 2007-10-30

發表主題: 回復: 又是波Boots的故事   又是波Boots的故事 Empty22/1/2009, 13:57

Colin 寫到:

係咪umbro那對波boot????係邊度見到?
回頂端 向下
Eddie
球隊管理小組
球隊管理小組
Eddie

文章總數 : 1244
注冊日期 : 2007-10-19

發表主題: 回復: 又是波Boots的故事   又是波Boots的故事 Empty22/1/2009, 18:40

caleb 寫到:
Colin 寫到:

我都係估果對
回頂端 向下
http://hkotafc.forumotion.com
josephcheng
資深球員
資深球員
josephcheng

發表主題: 回復: 又是波Boots的故事   又是波Boots的故事 Empty23/1/2009, 04:09

caleb 寫到:
Colin 寫到:

銅鑼灣Time Square 的 Sport corner around $599
回頂端 向下
Colin
球隊管理小組
球隊管理小組
Colin

發表主題: 回復: 又是波Boots的故事   又是波Boots的故事 Empty23/1/2009, 12:35

喂,聽講North Face啲褸都半價,買翻件裨小朋友都好架,Time Square 同Shatin都有鋪
回頂端 向下
josephcheng
資深球員
資深球員
josephcheng

發表主題: 回復: 又是波Boots的故事   又是波Boots的故事 Empty23/1/2009, 13:31

Colin 寫到:
喂,聽講North Face啲褸都半價,買翻件裨小朋友都好架,Time Square 同Shatin都有鋪

無錯!我都買了一件
原價$21xx 現價$1500
回頂端 向下
Eddie
球隊管理小組
球隊管理小組
Eddie

文章總數 : 1244
注冊日期 : 2007-10-19

發表主題: 回復: 又是波Boots的故事   又是波Boots的故事 Empty23/1/2009, 19:39

Colin 寫到:

無錯!我都買了一件

都係sports corner??
回頂端 向下
http://hkotafc.forumotion.com
Colin
球隊管理小組
球隊管理小組
Colin

發表主題: 回復: 又是波Boots的故事   又是波Boots的故事 Empty24/1/2009, 13:17

Colin 寫到:

無錯!我都買了一件

乜減咁小炸 affraid confused
回頂端 向下
josephcheng
資深球員
資深球員
josephcheng

發表主題: 回復: 又是波Boots的故事   又是波Boots的故事 Empty25/1/2009, 08:53

Eddie 寫到:
Colin 寫到:

無錯!我都買了一件

都係sports corner??

North face 專門店
回頂端 向下

又是波Boots的故事
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
HKOTA Football Club :: 球隊內外 :: 波經-
前往: